sluiting boerderijwinkel

Ongeveer tien jaar geleden zijn wij het avontuur van een boerderijwinkel aangegaan. We zijn klein begonnen in de oude keet van onze kinderen en in de loop van de jaren, dankzij onze vele trouwe klanten, gegroeid naar een winkel met een uitgebreid assortiment. Het was voor ons een mooie tijd, we hebben er van genoten, veel geleerd en vele waardevolle contacten gehad.

Maar hoe leuk we het vinden, de winkel kost ook veel tijd en inzet en we hebben geen opvolger binnen ons gezin. Daarom hebben we besloten om  per 1 april te stoppen met onze boerderijwinkel. Voor ons is nu het moment gekomen om te kiezen voor meer tijd met onze prachtige (klein)kinderen, familie en onszelf.

We vinden het erg fijn dat de familie Jochemsen, de boerderijwinkel wil overnemen.  Vanaf vrijdag 5 april starten zij ‘t Kraatswinkeltje op hun eigen erf, Langesteeg 14 in Bennekom. Www.kraatseieren.nl . Deze winkel zal veel overeenkomsten hebben met onze winkel, al zullen zij het doen zoals het bij hen past. We hebben alle vertrouwen in deze voortzetting!

Ons pluimveebedrijf, ook de eierautomaat, zetten we voort.

We zijn u erg dankbaar voor uw vertrouwen, betrokkenheid en aankopen!

Hartelijke groet,

Anton en Hetty van Steenbergen

recept kippensoep

image1 (1)Regelmatig krijgen we de vraag naar een recept van kippensoep gemaakt met een soepkip uit onze winkel. Dit is ons recept:

Nodig:
1 soepkip, prei, wortel, ui, verse kruiden bv maggi, peterselie of selderij,vermicelli, zout en peper.
De soepkip zet je op in een grote pan met water, schep het schuim er af. Voeg de in stukken gesneden groenten en de kruiden toe. Laat de bouillon 3 uur trekken. Haal de kip er uit. Snij al het kippenvlees in kleine stukjes in en bewaar deze. Zeef de bouillon. Voeg de vermicelli en een in hele fijne ringetjes gesneden prei toe.Voeg als laatste het kippenvlees weer toe en breng op smaak met zout, peper en zo nodig extra kruiden.